Haos u Marseju: Nožem izbo troje

Izvor: Mondo, 26.Avg.2017, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u Marseju: Nožem izbo troje

Nervno rastrojen muškarac, star 35 godina, napao je jutros nožem u centru Marseja tri osobe na koje je naišao na ulici i, nasumice ih ubadajući, naneo im lakše povrede.

Foto: AP Photo/Francois Mori ilustracija

To su javili francuski mediji pozivajući se na policijske i pravosudne izvore, koji su isključili mogućnost da incident ima veze s terorizmom.

Napadač, čije je ponašanje bilo krajnje neuravnoteženo, uhapšen je i prebačen u bolnicu, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << francuski radio "Erop 1".

Taj muškarac nije izgovorio ništa što bi imalo veze sa islamistima, rekao je policijski izvor, potvrdivši informaciju koju je prethodno preneo list "Poen".

BREAKING - TERROR IN FRANCE: 3 random passerby injured by Muslim terrorist in stabbing attack in Marseille. pic.twitter.com/TJe3AyxKDu

— Behind The News (@Behind__News) August 26, 2017

Sve tri osobe - muškarci na koje je napadač naišao na ulici - ranjene su jedna za drugom između 06:30 i 06:55 sati jutros, nakon čega je policija savladala napadača i uhapsila ga.

U ponedeljak je, takođe u Marseju, mentalno poremećen muškarac ubio jednu ženu i teško ranio još jednu uletevši kombijem u dve autobuske stanice u tom francuskom gradu.

Inače, sinoć su i u Briselu i Londonu na ulici izvedeni napadi nožem, a oba napada su okarakterisana kao teroristički.

Brisel/London:Mačetom na vojsku, nožem na policiju

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.