Hakeri srušili sajt MUP-a Velike Britanije

Izvor: Vostok.rs, 08.Apr.2012, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hakeri srušili sajt MUP-a Velike Britanije

08.04.2012. -

„Anonimusi" su danas blokirali sajt Ministarstva unutrašnjih poslova Velike Britanije. Lokalni mediji javljaju da je tako izražen protest protiv planova jačanja kontrole nad korisnicima interneta.

Pre nekoliko dana su predstavnici ministarstva saopštili da planiraju popravke u zakonu, koje omogućavaju da se prate telefonski pozivi, elektronska pošta i internet aktivnost Britanaca bez specijalnog naloga, tvrdeći da je to mera protiv terorizma i kriminala.

Izvor: Golos Rossii, © Kollaž: «Golos Rossii»

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Peking, Tokio i Seul se zalažu da NDRK ne lansira raketu

Izvor: Vostok.rs, 08.Apr.2012

08.04.2012. -..Peking, Tokio i Seul će se do poslednjeg momenta zalagati da Severna Koreja odustane od lansiranja rakete sa satelitom. Takav stav su danas potvrdili ministri inostranih poslova Kine, Japana i Južne Koreje na trostranom susretu u kineskom gradu Ninbo...Ministri su razgovarali o mogućim...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.