HRVATSKI PRELETAČ: Kolinda je bila bezobrazna, pa sam zato izabrao SDP

Izvor: Blic, 08.Dec.2015, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HRVATSKI PRELETAČ: "Kolinda je bila bezobrazna, pa sam zato izabrao SDP"

Poslanik Stipe Petrina, koji je napustio stranku Most, odlučio je da podrži vladajući SDP zato što ga je predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović "iziritirala svojim ponašanjem".

@stipe_petrina: Po svemu sudeći podržat ćemo koaliciju HR jer su bliže većini #n1info pic.twitter.com/ghXpx3yvPs

Petrina je nakon drugog kruga konsultacija izjavio da će, ako bude potrebno, u konstituisanju vlasti podržati koaliciju "Hrvatska raste" jer je bliža formiranju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << većine.

On pojašnjava da je odlučio da zauzme takav stav jer se predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović "bezobrazno ponašala" u ophođenju sa njim.

- Prvo me zove da dođem u Zagreb i onda me zadrži u kancelariji svega minut i po. Sve ono što je tražila od mene, mogla je poslati imejlom - objašnjava Petrina.

On ističe da bi odgovorio na pitanja, a ne bi morao da dolazi iz Primoštena u Zagreb.

- Zbog minuta i po u Zagrebu sj..ao sam dvije hiljade kuna - rekao je Petrina za "Dalmaciju njuz".

Petrina navodi da je situacija u Hrvatskoj takva da će na kraju samom Boži Petrovu, lideru Mosta, biti potreban psihijatar.

- Petrov smatra da su svi Hrvati njegovi pacijenti. Ni Petrov ni Most nikako da se izjasne šta žele. Kako bi se i mogli izjasniti kad ni sami ne znaju. Petrov treba prvo otići po svoje mišljenje, pa ga tek onda izneti - smatra Petrina.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.