HRVAT RAZNEO ĆERKU I SEBE BOMBOM

Izvor: Kurir, 05.Sep.2010, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HRVAT RAZNEO ĆERKU I SEBE BOMBOM

TRENDELBURG - Nemački lekari u Keselu bore se za život jednogodišnjeg mališana kog je, zajedno s njegovom četvorogodišnjom sestrom, pokušao da ubije

TRENDELBURG - Nemački lekari u Keselu bore se za život jednogodišnjeg mališana kog je, zajedno s njegovom četvorogodišnjom sestrom, pokušao da ubije Esad G. - njihov otac!

Esad G., prema navodima generalnog konzula Bosne i Hercegovine u Frankfurtu Nikice Džamba, ima dvojno državljanstvo BiH i Hrvatske, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << a poreklom je iz sela Duratbegov Dolac, koje se nalazi između Bugojna i Jajca. Hrvatsko ministarstvo spoljnih poslova nije potvrdilo ovu informaciju.

Esadov jednogodišnji sin, za kog nemački Bild piše da lebdi između života i smrti i da je u ozbiljnoj hipotermiji, preživeo je dva pokušaja svog oca da ga ubije. Esad je prvo u sredu uveče pokušao da ih utopi u reci Dimel - u tom pokušaju udavila se ćerka.

Mališan je preživeo i taj pokušaj i još jedan napad ludila u noći između srede i četvrtka: tada je Esad njega i telo njegove sestre strpao u prtljažnik, seo u auto i detonirao eksploziv.

Porodična tragedija počela je u sredu posle podne, kada je Esad preuzeo decu od svoje duplo mlađe supruge, od koje se nedavno razveo. Kada ih nije vratio do dogovorenih 18 časova, ona je ceo slučaj prijavila policiji.

Potraga nije dala rezultata sve do trenutka kada je razneseni kombi pronašao jedan pastir.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.