HRIŠĆANI IZ PAKLA Hrišćanski porodični bend snimljen tokom krvave tuče u kojoj je ubijena jedna osoba

Izvor: Blic, 11.Apr.2015, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HRIŠĆANI IZ PAKLA Hrišćanski porodični bend snimljen tokom krvave tuče u kojoj je ubijena jedna osoba

Policija Arizone objavila je dramatičan video sa parkinga marketa "Volmart", na kom se policija sukobila sa osam osoba osoba koje su članovi porodičnog hrišćanskog benda.

Enoh Gejver (21) je ubijen u tuči, a osumnjičeni Dejvid Gejver (28) je upucan u stomak i odveden u pritvor. Policajac Džeremi Denijels je pogođen u nogu tokom prepiranja.

Na snimku se vidi kako policija prilazi grupi od osam ljudi, od kojih su svi članovi porodice Gejver. Naime, policajci >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su hteli da ih ispitaju o navodnom napadu na zaposlenog u "Volmartu" kada je otišao u toalet, a sa njima je išao još jedan radnik ovog trgovinskog lanca.

Policajac je u jednom trenutku rekao da želi da razgovara sa njima i da treba da se razdvoje, a jedan od članova porodice je rekao: "Nećeš me ti razdvojiti od porodice, ne dodiruj me". Policajac ga je potom oborio na zemlju i koristio tejzer, kao i suzavac jer je počela masovna tuča. U jednom trenutku je počelo otimanje oko pištolaj i ispaljena su tri hica.

Tuča je trajala nekoliko minuta, dok nije stiglo pojačanje od još nekoliko policajaca koji su uspeli da ih smire i uhapse. Policija je otpužila četiri člana porodice za napad na službeno lice i opiranje hapšenju, a dva maloletna lica su odvedena u pritvor.

VIDEO> Pogledajte kako je izgledala tuča

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.