Izvor: S media, 27.Maj.2013, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR: Zbog lažnih silkona ostala je bez obe ruke i noge (VIDEO)

April Braun (46) iz Kalifornije je bila kozmetičarka i dizajnerka i izdržavala je dve kćeri. Pre nekoliko godina se odlučila ugraditi silikone u stražnjicu.

"Još u školi su me zadirkivali zbog malih grudi i stražnjice pa sam odlučila da promenim svoje telo", kaže April.

Otišla je kod neovlašćenog lekara koji joj je ubrizgao silikone. Ali, razvila se jaka alergija na implante. April danas tvrdi kako ona zapravo nije dobila medicinske silikone >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << već da joj je ubrizgano sredstvo za zaptivanje. "Tretman" je platila oko 750 evra.

Kad je otišla kod lekara, oni su joj, da bi je spasili, amputirali ruke i noge.

"Nakon amputacije sam plakala danima. Sada sam bolje. Neću se žaliti i moram krenuti dalje", kaže April. Ne želi da otkrije ko joj je ubrizgao silikone te kaže kako je za sve najviše kriva ona, odnosno činjenica što nije imala dovoljno samopouzdanja.

Danas upozorava druge da budu oprezniji sa svojim zdravljem. April danas radi kao motivacioni govornik, piše San.

"Smatram svojom dužnošću da devojke moram upozoriti da budu opreznije sa svojim zdravljem", kaže April.

(Sun)

Foto: Printscreen Facebook

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Zbog silikona ostala bez ruku i nogu

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Maj.2013, 15:20

Ejpril Braun (46) iz Kalifornije amputirali su obe ruke i noge nakon što je poslije ugrađivanja silikona u zadnjicu zadobila opasnu alergiju koja joj je ugrozila život.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.