Izvor: S media, 10.Maj.2013, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR ZBOG LJUBOMORE: Devojčica stara 12 godina ubila drugaricu i iskasapila njeno telo

Devojčica stara 12 godina ubila je godinu dana stariju drugaricu. Maloletnica koju su mediji nazvali samo Kin, telo ubijene drugarice unakazila je odsecanjem glave i ruku.

Zločin se desio dok su devojčice zajedno gledale TV, kada je Kin stolicom udarila drugu devojčicu. Potom je onesvešćenu drugaricu kasapila nožem, razbijenom flašom i sekačem za papir.

Kada je žrva umrla, Kin joj je odsekla gornje udove i glavu, koje je stavila u plastičnu kesu, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nakon čega je očistila krv sa mesta zločina.

Na suđenju maloletnici porota je čula da je ubistvo počinila jer je bila ljubomorna na izgled svoje drugarice, koja je bila popularnija među drugom decom školi. Ovo ju je navelo da počini težek zločin.

Ona će provesti sledeće četiri godine u zatvoru, jer u kineskom zakonu ne postoji oštrija mera za kažnjavanje maloletničkog kriminala.

(Sky News)

Foto: Guliver/Thikstock (ilustracija)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

HOROR ZBOG LJUBOMORE: Devojčica stara 12 godina ubila drugaricu i iskasapila njeno telo

Izvor: SandzakInfo.net, 10.Maj.2013

Ubijena devojčica bila popularnija od svoje drugarice, što je 12-godišnjakinju navelo da je ubije i odseče ruke i noge sa njenog tela.

Nastavak na SandzakInfo.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.