HOROR U POZNATOM LETOVALIŠTU Nakon što su grupno silovali Poljakinju, isto uradili i transrodnoj Italijanki

Izvor: Blic, 31.Avg.2017, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR U POZNATOM LETOVALIŠTU Nakon što su grupno silovali Poljakinju, isto uradili i transrodnoj Italijanki

Silovanje turistkinje iz Poljske na plaži u Riminiju jedna je od najvećih tema u italijanskim medijima. Poljakinju (26) su silovala četvorica muškaraca, dok su njenog dečka pretukli i naterali da gleda silovanje. Par je tokom strašnog napada i opljačkan. Nekoliko sati kasnije, desilo se novo silovanje, a policija sumnja na istu bandu.

Policija četvoricu napadača traži zbog slučaja silovanja transrodne osobe pored puta u blizini Riminija.

Italijanska policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je u međuvremenu poručila kako je na tragu četvorici počinitelja, koje opisuju kao poznate dilere drogom severnoafričkog porekla. Tužitelj iz Riminija Paolo Đovanjoli koji vodi istragu izjavio je medijima da će im kod identifikacije napadača pomoći opisi koje su dobili od žrtava, te snimci sigurnosnih kamera. Đovanjoli je rekao da uskoro očekuje hapšenje osumnjičenih.

Poljski istražitelji stigli u Rimini

Poljska se takođe uključila u istragu ovog grupnog silovanja svoje državljanke, te sarađuje s italijanskim vlastima. Poljski istražitelji i kriminalistički stručnjaci juče su doputovali u Rimini, nakon što je poljski ministar pravosuđa Zbignjev Zjobro napad koji se dogodio u subotu opisao kao “strašan zločin”.

Poljakinja koju su četvorica silovala još se nalazi u italijanskoj bolnici, dok je njen partner pušten s lečenja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.