Izvor: Blic, 31.Jan.2017, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR SVADBA Šokantan snimak: Muškarac hoda iza mlade, VADI PIŠTOLJ I PUCA

Usred jedne ceremonije venčanja u crkvi u Brazilu dogodila se pucnjava u kojoj je ranjeno tri osobe.

Napadač, identifikovan kao Umberto Fereira dos Santos, poznat i pod nadimkom Betinjo snimljen je kako puca u crkvi u mestu Limoeiru de Anadija, prenosi "Daily mail".

Na snimku se vidi kako Santos nonšalantno hoda iza mlade i mladoženje i izgleda kao da će zauzeti mesto na klupi u drugom redu.

Međutim, on tada vadi pištolj i kreće da puca.

Njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mete su bili otac i sin Sisero i Edmilson Barbosa da Silva, koje je optužio da su krivi za smrt njegovog sina pre nego što je pucao.

Usled haosa kamera se okrenula ka plafonu, pa se ne vidi šta se dešava, ali se mogu čuti vrisci. Na kraju snimka vidi se kao napadač izlazi iz crkve.

Dos Santos je ranio svoje mete, a pogodio je i Edmilsonovu suprugu.

Nakon pucnjave na venčanju on je pobegao, a ceremonija sa ubrzo nastavila, kada su ranjeni odvedeni u bolnicu.

Sve troje ranjenih se oporavlja, saopšteno je kasnije.

Policija je saopštila da je osveta najverovatniji motiv za pokušaj ubistva. Edmilson da Silva je bio glavni osumnjičeni u slučaju ubistva Santosovog sina, ali nije osuđen.

Napadač je još uvek u bekstvu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.