Izvor: Blic, 21.Maj.2023, 00:52

HILJADE DEMONSTRANATA NA ULICAMA! Još jedan masovni protest u Izrealu zbog predloga o reformi pravosuđa (FOTO)

Hiljade građana demonstriralo je i danas širom Izraela protiv vladajuće koalicije premijera Benjamina Netanijahua zbog predloga o reformi pravosuđa. Glavni skup održan je u Tel Avivu, a druge manje demonstracije organizovane su širom zemlje, u kampanji protesta koja ne jenjava ni nakon skoro pet meseci, prenosi AP.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Hiljade Izraelaca i danas na protestima VIDEO

Izvor: B92, 21.Maj.2023

Hiljade građana demonstriralo je i širom Izraela protiv vladajuće koalicije premijera Benjamina Netanijahua zbog predloga o reformi pravosuđa...Glavni skup održan je u Tel Avivu, a druge manje demonstracije organizovane su širom zemlje, u kampanji protesta koja ne jenjava ni nakon skoro pet meseci,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.