HAOS U NEMAČKOJ: Automobilom na autobusku stanicu, žena poginula, 9 povređeno

Izvor: Večernje novosti, 20.Dec.2018, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U NEMAČKOJ: Automobilom na autobusku stanicu, žena poginula, 9 povređeno

Jedna žena je poginula, a devet osoba je povređeno kada je automobil naleteo na autobusku stanicu u zapadnom nemačkom gradu Reklinghauzen Jedna žena je poginula, a devet osoba je povređeno kada je automobil naleteo na autobusku stanicu u zapadnom nemačkom gradu Reklinghauzen, javljaju nemački mediji pozivajući se na policiju.Pročitajte još: Berlin: Uleteo autom u ljude, uspeli da pobegnu nepovređeniPolicija istražuje uzrok nesreće, navodi Rojters.Portparol policije rekao je za list Bild da je među povređenima i vozač automobila, koji je izgleda pokušao da izvrši samoubistvo.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Automobilom na autobusku stanicu, jedna žrtva, devet povređenih

Izvor: Radio 021, 20.Dec.2018

Jedna žena je poginula, a devet osoba je povređeno kada je automobil naleteo na autobusku stanicu u zapadnom nemačkom gradu Reklinghauzen...Policija istražuje uzrok nesreće...Portparol policije rekao je da je među povređenima i vozač automobila, koji je izgleda pokušao da izvrši samoubistvo...Autor:...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.