Izvor: Blic, 08.Okt.2023, 23:47

HAMAS RAKETIRAO AERODROM U TEL AVIVU Srbi poleteli nekoliko minuta pre krvavog napada

Palestinska militantna grupa Hamas tvrdi da je gađala aerodrom "Ben Gurion" kod Tel Aviva, prenosi Tajms of Izrael. Kako navodi taj portal, sirene za vazdušnu opasnost oglasile su se večeras širom centralnog dela Izraela, a srpski državljani uspeli su da se ukrcaju u avion koji se uputio ka Beogradu samo nekoliko minuta pre krvavog napada.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUKOB U IZRAELU Kidnapovano 100 ljudi; naši državljani poleteli za Srbiju; Hamas tvrdi da je gađao aerodrom u Tel Avivu

Izvor: 24sedam.rs, 09.Okt.2023, 00:37

Hamas, grupa koja upravlja opkoljenim Pojasom Gaze, objavila je u nedelju početak operacije protiv Izraela i ispalila više od 5.000 raketa.

Nastavak na 24sedam.rs...

VELIKI RAKETNI NAPAD NA IZRAEL: Sirene odjekuju celom državom, eksplozije u Jerusalimu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2023

Izraelske hitne službe saopštile su da je krenuo "ogroman raketni baraž" u centralnom Izraelu...Sirene za vazdušnu opasnost oglasile su se oko podneva u Jerusalimu i Tel Avivu...Prema nezvaničnim informacijama, najmanje tri eksplozije čule su se u Jerusalimu...U ovom trenutku nema informacija da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.