HA-HA-HA:Udario auto pa ostavio smehotresnu poruku

Izvor: Mondo, 11.Maj.2016, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HA-HA-HA:Udario auto pa ostavio smehotresnu poruku

Parkirate auto pa ga nađete udaren je jedna od mora koju ima svaki motorista, ali doživeti je ne mora biti potpuno užasavajući trenutak - pokazuje slučaj jednog Amerikanca koji ga je podelio na društvenim mrežama.

Foto: Twitter/Tcalloww

Amerikanac iz Worehama u Masačusetsu, poznat samo po Twitter imenu Tcalloww, vratio se nadavno do svog parkiranog automobila i otkrio da mu je neko udario četvorotočkaša, otišao ali da je i ostavio pisamce, piše "Dejli mejl".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Očekivali biste da je u njoj broj telefona ili neki drugi podaci za kontakt oko štete, ili bar izvinjenje, ali... Sledi iznenađenje.

Tcalloww je na Twitteru napisao da jednostavno kada je pogledao poruku nije mogao da se ljuti zbog izgrebanog branika (možda je i mala šteta imala udela u priči), jer "dogodila mu se najsmešnija stvar ikada".

Umesto broja za kontakt ili izvinjenja poruka počinje manje više očekivano sa:

"Brate, udario sam ti kola..."

ali nastavlja potpuno suludo:

"Ostavljam ovu poruku jer (sic) neko gleda.

I dalje gledaju... Dobro je, prošlo je. Moje loše... Mir, brate"

Not even mad about the scratches lmfao.....Hands down the funniest thing that has ever happened to me only in NewB pic.twitter.com/Mc3WD6P12H

— Tcalloww (@TCalloww) May 5, 2016

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.