Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Mar.2024, 14:50

Gutereš: Sve veći konsenzus da se Izraelu kaže da je potreban prekid vatre

Generalni sekretar UN Antonio Gutereš izjavio je danas tokom posete Jordanu da postoji sve veći međunarodni konsenzus da se Izraelu kaže da je neophodan prekid vatre i da bi napad na Rafu prouzrokovao humanitarnu katastrofu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Generalni sekretar UN pozvao da se Gazi pošalje velika pomoć: "Invazija na Rafu mogla bi da znači humanitarnu katastrofu"

Izvor: Blic, 25.Mar.2024

Generalni sekretar UN Antonio Gutereš pozvao je da se Gazi pošalje velika pomoć u borbi protiv izgladnjivanja stanovništva i rekao da postoji rastući međunarodni konsenzus da se Izraelu poruči da je neophodan prekid vatre u ratu protiv Hamasa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.