Greta Thunberg kažnjena zbog neposlušnosti prema policiji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Jul.2023, 13:04

Greta Thunberg kažnjena zbog neposlušnosti prema policiji

Klimatska aktivistkina iz Švedske, Greta Thunberg kažnjena je zbog neposlušnosti prema policiji kada joj je rečeno da napusti proteste u južnom švedskom gradu Malmeu 19. juna. Kažnjena je novčanom kaznom, prenosi Reuters. Thunberg je priznala da je učestvovala na protestima i da nije poslušala naredbu policajca, ali se izjasnila da nije kriva i da se tako ponašala zato što je to bilo neophodno. "Moje ponašanje je opravdano", rekla je Thunberg na sudu, prema navodu švedskih novina...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Greta Thunberg kažnjena zbog neposlušnosti prema policiji

Izvor: Danas, 24.Jul.2023

Klimatska aktivistkina iz Švedske, Greta Tunberg kažnjena je zbog neposlušnosti prema policiji kada joj je rečeno da napusti proteste u južnom švedskom gradu Malmeu 19. juna. Kažnjena je novčanom kaznom, piše Rojters, a prenosi Radio Slobodna Evropa (RSE).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.