Greškom ubila ćerku misleći da je provalnik

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Dec.2015, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Greškom ubila ćerku misleći da je provalnik

Policija američke savezne države Florida je saopštila da je jedna žena greškom ubila svoju ćerku, misleći da se radi o provalniku.

Majka je prošle noći spavala kad je čula da neko ulazi u kuću, a kako je čula da se koraci brzo približavaju njenoj sobi, ispalila je jedan metak iz pištolja prema toj osobi, izjavila je šefica policije u gradiću Sent Klaud Deniz Roberts, a prenela agencija AP.

Žena je tada otkrila da se radi o njenoj 27-godišnjoj ćerki, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koja je odmah prebačena u bolnicu, ali je tamo ubrzo preminula.

Policija je odbila da objavi imena majke i ćerke pošto je jedan član njihovog domaćinstva policajac, a zakoni Floride dopuštaju da se u takvim slučajevima sakrije identitet žrtava.

Detektivi istražuju ovaj slučaj, ali se zasad majčina priča poklapa sa fizičkim dokazima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.