Izvor: RTS, 05.Okt.2020, 10:01

Grenel: Predsednik Tramp je dobro

Savetnik američkog predsednika Donalda Trampa Ričard Grenel kaže da je Tramp dobro i da je hospitalizovan iz predostrožnosti.
"Predsednik je koncentrisan na rad za američki narod. On je veoma snažan vođa. Ima samo blage simptome i zbog toga ne treba u javnosti podsticati priče koje ne odgovaraju istini", poručio je Grenel u izjavi nemačkom dnevniku Bild.

Izrazio je uverenje da je predsedniku Trampu dobro.
"Sve ovo što se >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sada dešava oko predsednika Trampa su mere predostrožnosti kako bi se sprečilo da se njegovo zdravstveno stanje pogorša. Mnogi su se zarazili koronavirusom, i imaju blage simptome. Međutim, ima mali postotak onih sa težim oblikom oboljenja. Upravo zbog toga se nadzire Trampovo stanje", objasnio je Grenel.
Bivši ambasador SAD u Nemačkoj je rekao da je Tramp najbolje raspoložen i da želi da radi, što mu lekari ne dozvoljavaju.
Tramp je juče nakratko izašao iz vojne bolnice "Valter Rid" da pozdravi okupljene pristalice.
Predsednik SAD prebačen je u petak uveče u vojnu bolnicu "Volter Rid" u Merilendu, pošto je, nedugo nakon što je potvrđeno da je pozitivan na koronavirus, počeo da pokazuje prve simptome, poput blago povišene temperature i kašlja. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GRENEL O ZDRAVSTVENOM STANJU TRAMPA: Savetnik američkog predsednika otkrio nove informacije iz Bele Kuće

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2020

Savetnik američkog predsednika Donalda Trampa Ričard Grenel kaže da je Tramp dobro i da je hospitalizovan iz predostrožnosti...- Predsednik je koncentrisan na rad za američki narod. On je veoma snažan vođa. Ima samo blage simptome i zbog toga ne treba u javnosti podsticati neke priče koje ne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.