Grčki tužilac traži doživotnu robiju za optužene Srbe

Izvor: N1 televizija, 30.Okt.2018, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grčki tužilac traži doživotnu robiju za optužene Srbe

Grčki tužilac je zatražio osuđujuće presude za svih devet osumnjičenih u slučaju prebijanja na smrt američkog turiste na Zakintosu prošle godine.

Za ubistvo Bakarija Hendersona optuženo je sedam Srba, jedan Grk i jedan Britanac srpskog porekla.

Govoreći pred sudom u Patrasu, tužilac Panajotis Meidanis je osumnjičene opisao kao "huligane koji su pokazali veoma antisocijalno ponašanje".
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
Henderson (22), iz Ostina u Teksasu, pretučen je na ulici posle svađe u kafiću u odmaralištu Laganas na Zakintosu u julu 2017.

Tužilac je zatražio da šest optuženih bude osuđeno za ubistvo, što sa sobom nosi doživotnu robiju. Za jednog je zatražena osuda za saučesništvo u ubistvu a za dvojicu za nanošenje telesnih povreda.

Suđenje će se nastaviti u četvrtak a presuda se očekuje sredinom novembra.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubistvo na Zakintosu: Traže osuđujuće presude za Srbe

Izvor: Mondo, 30.Okt.2018

Grčki tužilac je danas zatražio osuđujuće presude za svih devet osumnjičenih u slučaju prebijanja na smrt američkog turiste na Zakintosu prošle godine...Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac..Za ubistvo Bakarija Hendersona optuženo je sedam Srba, jedan Grk i jedan Britanac srpskog porekla...Govoreći...

Nastavak na Mondo...

SLUČAJ ZAKINTOS: Grčki tužilac traži DOŽIVOTNU robiju za Srbe!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2018

Grčki tužilac je u utorak zatražio osuđujuće presude za svih devet osumnjičenih u slučaju prebijanja na smrt američkog turiste na Zakintosu prošle godine...Za ubistvo Bakarija Hendersona optuženo je sedam Srba, jedan Grk i jedan Britanac poreklom iz BiH. Govoreći pred sudom u Patrasu, tužilac...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.