Grčki seljaci u sukobu s policijom pred parlamentom

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Nov.2015, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grčki seljaci u sukobu s policijom pred parlamentom

Više hiljada grčkih poljoprivrednika koji protestuju zbog planirane poreske i penzione reforme najavljene na zahtev kreditora, sukobili su se danas ispred zgrade parlamenta u Atini s policijom koja je upotrebila suzavac, a povredjenih nije bilo.

Oko 4.000 seljaka iz različitih delova Grčke okupilo se danas na protestu u centru Atine. Sukobi su izbili kada su neki demonstranti počeli da gađaju pripadnike policije pomorandžama s drveća oko parlamenta.

Za >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << sada nije saopšteno da ima povredjenih i privedenih.

Grčka levičarska vlada obavezala se na opsežne reforme i rezove, u trećem paketu pomoći.

Poljoprivrednici su nezadovoljni planovima za značajno povećanje poreza na dohodak, ukidanje poresklih olakšica i smanjenje penzija.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Štrajk poljoprivrednika u Atini protiv povećanja poreza

Izvor: Capital.ba, 18.Nov.2015

ATINA, Stotine poljoprivrednika u Grčkoj protestovalo je danas na ulicama Atine protiv podizanja poreza, javlja agencija Frans pres. Oko 6.000 poljoprivrednika okupilo se na centralnom trgu Sintagma u Atini, prema saopštenju grčke policije, koja je na pomenutu grupu bacila suzavac kada su pokušali...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.