Izvor: B92, 08.Avg.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grčka: Kazne za kašnjenje brodova

Atina, Pirej -- Ministarstvo trgovačke mornarice Grčke kazniće brodovlasnike s pola miliona evra zbog kašnjenja brodova.

Nekoliko brodova na domaćim linijama se pokvarilo, kašnjena su i po pola dana, a turisti u Luci Pirej čekaju i po 24 sata da bi krenuli na put. Pokušavajući da zavede red, Ministarstvo je najpre isključilo kamione iz redova pred trajektima, a kada je to izazvalo kolaps u snabdevanja ostrva angažovalo Ratnu mornaricu da preveze kamione.

Ministar trgovačke mornarice Manolis Kefaliojanis rekao je da je glavni problem u tome što su brodovi stari i da očekuje popravljanje stanja čim budu kupljenji novi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.