Gradonačelnik Čačka: Manji požar, lokalizovan, bez povređenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jun.2021, 22:23

Gradonačelnik Čačka: Manji požar, lokalizovan, bez povređenih

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović rekao je za Tanjug da je u šumi kod fabrike "Sloboda" u Čačku večeras izbio manji požar, koji je u međuvremenu lokalizovan.

Todorović je naglasio da nema povređenih u požaru.

"Vatrogasci su na terenu", naveo je Todorović i dodao da će ekipe vatrogasne službe MUP-a Srbije i vatrogasne ekipe fabrike "Sloboda" ostati celu noć da dežuraju.

Za sada se ne zna šta je uzrok izbijanja požara.

U magacinskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prostoru fabrike "Sloboda" u Čačku sinoć oko 19.50 došlo je do eksplozije, a od stakla koje je puklo usled detonacije u krugu fabrike lakše su povređena tri radnika, koji su zadobili manje posekotine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.