Gordon Braun iznenada u Avganistanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Dec.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gordon Braun iznenada u Avganistanu

KABUL - Britanski premijer Gordon Braun doputovao je danas iznenada u Kabul, pošto je prethodno posetio britanske vojnike na jugu Avganistana.

Poseta Brauna je usledila dan posle pogibije četiri britanska vojnika u Avganistanu.

Britanski premijer bi trebalo da razgovara sa predsednikom Hamidom Karzaijem.

Četiri britanska vojnika poginula su u dva odvojena napada u provinciji Helmand, na jugu Avganistana.

Od kako je 2001. u Avganistanu raspoređen >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << britanski kontigent u okviru Međunarodne misije NATO za održavanje bezbednosti, do sada su poginula 132 britanska vojnika.

U Avganistanu je raspoređeno oko britanskih 8.700 vojnika, uglavnom u provinciji Helmand, gde je uporište talibana i centar proizvodnje opijuma u zemlji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Braun u poseti Avganistanu

Izvor: B92, 13.Dec.2008

Kabul -- Britanski premijer Gordon Braun doputovao je iznenada u Kabul, pošto je prethodno posetio britanske vojnike na jugu Avganistana... Poseta Brauna je usledila dan posle pogibije četiri britanska vojnika u Avganistanu. Britanski premijer bi trebalo da razgovara sa predsednikom Hamidom Karzaijem...Četiri...

Nastavak na B92...

Britanski premijer u iznenadnoj poseti Avganistanu

Izvor: Kurir, 13.Dec.2008

KABUL, 13. decembar 2008. (Beta-AFP) - Britanski premijer Gordon Braun doputovao je danas iznenada u Kabul, pošto je prethodno posetio britanske vojnike na jugu Avganistana. Poseta Brauna je usledila dan posle pogibije četiri britanska vojnika u Avganistanu. Britanski premijer bi trebalo da razgovara...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.