Izvor: B92, 30.Jan.2010, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gnjilane: Hteo s bombom u školu

Gnjilane -- Kosovska policijska služba saopštila je da je uhapsila Srbina koji je pokušao sa ručnom bombom da uđe u jednu školu u selu Kusce, nadomak Gnjilana.

Regionalni portparol KPS-a Ismet Hašani izjavio je Tanjugu da je osobu sa bombom u ruci prvi video radnik škole, koji je brzo reagovao i uspeo da mu je oduzme, posle čega je obaveštena policija.

Portparol Hašani je, ne navodeći identitet uhapšenog Srbina, rekao da je policija zaplenila ručnu bombu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a da je osumnjičenom određen pritvor od 48 sati i da se on nalazi u pritvorskoj jedinici u Gnjilanu.

Posle hapšenja, po nalogu policije, pretresena je kuća osumnjičenog i tom prilikom je pronađena jedna puška.

Istraga koja je u toku daće odgovor na pitanje šta je lice nameravalo sa eksplozivnom napravom i koji su mu bili motivi, dodao je Hašani.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen Srbin u Gnjilanu

Izvor: RTS, 30.Jan.2010

U okolini Gnjilana uhapšen Srbin koji je pokušao da sa ručnom bombom uđe u jednu školu, saopštila kosovska policija. Uhapšeni muškarac se nalazi u pritvorskoj jedinici u Gnjilanu...Kosovska policijska služba (KPS) saopštila je da je uhapsila Srbina koji je pokušao sa ručnom bombom da uđe...

Nastavak na RTS...

Poginuo pešak u Zvečanu

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jan.2010, 11:49

Nebojša Radović (59) poginuo je u selu Žerovnica, opština Zvečan na severu Kosova, pošto ga je putničkim automobilom udario vozač pod dejstvom alkohola, saopštila je Kosovska policijska služba (KPS)...Zamenik regionalng komandira KPS Ergin Medić je izjavio Tanjugu da je Radović stradao sinoć...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.