Izvor: Blic, 19.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumac koji ništa nije skuvao 25 godina

Glumac koji ništa nije skuvao 25 godina

Rupert Everet (47) kaže da nije ništa skuvao čitavih 25 godina. Holivudski glumac odustao je od priređivanja zabava posle katastrofe koja se dogodila u iznajmljenoj kući u Holivudu 1981. godine. 'Otada svake večeri izlazim negde na večeru, i volim to. Stalno idem u isti restoran i naručujem ista jela.'

Zakucao se za krov

August Vegl (59) iz Jenerzdorfa u Austriji povredio je sam sebe dok je radio na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << krovu. Pištoljem za eksere probio je sebi levi testis i zakucao se za krov. Morao je da sačeka hitnu pomoć jer nije mogao da izvadi ekser. Helikopterom je prebačen u obližnju bolnicu, u kojoj se uspešno oporavlja posle operacije.

U 105. godini traži upola mlađu partnerku

Gong Duruo, koji ima 105 godina, dao je oglas u rubrici 'usamljena srca' da traži novu ženu, koja mora biti više nego upola mlađa od njega. Gong, koji je inače lekar, kaže: 'Prvo, mora da ima lekarsko iskustvo, jer mi treba pomoć da napišem medicinsku knjigu. Drugo, mora da ima manje od 50 godina i da vodi računa o meni.' Gong ima dve doktorske diplome.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.