Glavna tužiteljica Gordana Tadić nije došla na saslušanje pred parlamentarnu komisiju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Sep.2020, 15:08

Glavna tužiteljica Gordana Tadić nije došla na saslušanje pred parlamentarnu komisiju

Glavna tužiteljica Tužiteljstva Bosne i Hercegovine Gordana Tadić nije se danas, 14. septembra, pojavila na svjedočenju pred Privremenom istražnom komisijom Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) za utvrđivanje stanja u pravosudnim institucijama BiH uz obrazloženje da „uslijed ranije preuzetih obaveza nije u mogućnosti“. Privremena istražna komisija usvojila je na sjednici u ponedjeljak zaključak kojim se glavna tužiteljica ponovno poziva na svjedočenje pred...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Istražna komisija saslušala sudiju Farisa Vehabovića

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Sep.2020

SARAJEVO - Privremena istražna komisija Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH za utvrđivanje stanja u pravosudnim institucijama BiH obavila je danas na sjednici, putem video-linka, saslušanje sudije Evropskog suda za ljudska prava u Strazburu Farisa Vehabovića, saopšteno je iz ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.