Izvor: Danas, 07.Feb.2023, 15:41

Gde se na putu do Odbora za ustavna pitanja izgubila inicijativa opozicije za intepelaciju Siniše Malog

Deo opozicionih poslanika upitali su danas predstavnike vlasti gde se zagubila opoziciona inicijativa za interpelaciju ministra finansija Siniše Malog, na putu do Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo. Pitali su i zbog čega tu inicijatuvu predsednik Skupštine Vladimir Orlić nije dostavio nadležnom Odboru, kao i zbog čega Odbor odugovlači sa odlučivanjem.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Orlić dostavio interpelaciju o Siniši Malom

Izvor: Danas, 07.Feb.2023

Predsednica skupštinskog Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo Jelena Žarić Kovačević izjavila je danas da je predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić dostavio resornom odboru interpelaciju koju je podnelo 55 poslanika opozicije, a odnosi se na izjavu ministra finansija Siniše Malog.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.