Gana: Avion udario u autobus

Izvor: B92, 03.Jun.2012, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gana: Avion udario u autobus

Akra -- Teretni avion srušio se prilikom poletanja na aerodromu u Akri u Gani, a potom udario u autobus pun putnika, ali za sada nema izveštaja o povredjenima.

Svedoci navode da je avion probio ogradu medjunarodnog aerodroma Kotoka i udario u autobus pun putnika koji se kretao obližnjom ulicom, prenosi AP.

Prema rečima očevidaca avion je vlasništvo kompanije "Allied Cargo".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gana: Srušio se avion, pa udario u autobus pun putnika

Izvor: Blic, 03.Jun.2012

Teretni avion srušio se večeras prilikom poletanja na aerodromu u Akri, a potom udario u autobus pun putnika, ali za sada nema izveštaja o povređenima...Svedoci navode da je avion probio ogradu međunarodnog aerodroma Kotoka i udario u autobus pun putnika koji se kretao obližnjom ulicom...Prema...

Nastavak na Blic...

Gana: Srušio se avion i udario u minibus, poginulo najmanje 10 osoba

Izvor: Blic, 03.Jun.2012

Teretni avion udario je večeras minibus na aerodromu u Gani nakon što je promašio pistu za sletanje i usmrtio najmanje 10 osoba, saopštio je jedan očevidac britanske agencije Rojters i jedan zvaničnik avijacije...Svedoci navode da je avion, pre udara u autobus koji je bio u obližnjoj ulici, probio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.