Gajio 330 stabljika marihuane u stanu

Izvor: Glas javnosti, 14.Nov.2011, 07:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gajio 330 stabljika marihuane u stanu

ALIKANTE  - Španska policija je u gradu Alikante pronašla je u jednom stanu rasadnik od 330 stabljika marihuane.

Kako piše španski portal Las Provincias, stan u kojem je pronađena marihuana bio je iznajmljen. Soba u kojoj su pronađene stabljike bila je opremljena sistemom navodnjavanja, ventilacije i klimatizacije potrebne za što bolji i brži uzgoj marihuane.

Pre nego je policija ušla u stan 36-godišnjeg muškarca, komšije su se žalile na jak miris i da su zavese >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << uvek bile spuštene, a uređaj za klimu konstantno radio.

Osim stabljika, pronađena su i dva kilograma marihuane spremne za tržište te nešto manje od dva kilograma semenki. Policija je takođe otkrila da je firma koja brine o napajanju električnom energijom isključila struju u tom stanu.

Muškarac čiji identitet policija nije htela da otkrije, ileglano je koristio struju najbližeg stana koja mu je bila potrebna za uzgajanje marihuane.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.