Gadafi spreman da ode, ali traži imunitet

Izvor: TvojPortal.com, 30.Maj.2011, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gadafi spreman da ode, ali traži imunitet

/vesti online/ Libijski vođa, Moamer Gadafi, spreman je da preda vlast pod uslovom da on i porodica budu sačuvani od sudskog gonjenja, piše arapski list "Al šark Al Avsat".

Moamer Gadafi: Otići ili ostati i boriti se?

Gadafijev sin Saif al-Islam predvodi radnu grupu zvaničnika libijske vlade, koja pokušava da nađe rešenje za libijsku krizu, a koja predviđa povlačenje >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << Gadafija sa vlasti, piše list, pozivajući se na izvor blizak libijskom vođi.
Gadafi i njegovi saradnici u više navrata odbacili su ideju ostavke libijskog vođe. Međutim, navodi list, postoje nezvanični kanali komunikacije preko kojih se razgovara o ovim temama.Ostatak vesti procitajte na linku

LibijaGadafiodlazakimunitet
Pogledaj vesti o: Libija,   Gadafi

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.