Izvor: Blic, 17.Dec.2019, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOVOR KOJI ĆE SE PREPRIČAVATI GODINAMA Mesić razočaran Kolindom: Ovo u Osijeku je prevršilo svaku meru

U delu hrvatske javnosti ne jenjavaju reagovanja na predizborni istup aktuelne predsednice Kolinde Grabar Kitarović, u nedelju u Osijeku, a nekadašnji predsednik Stipe Mesić kaže da misli da je ona u kampanji sama sebi bila najveći neprijatelj, dok su je neki IT stručnjaci zamiolili da im ne vređa inteligenciju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Građani Hrvatske to nisu zaslužili"

Izvor: B92, 17.Dec.2019

U delu hrvatske javnosti ne jenjavaju reagovanja na predizborni istup aktuelne predsednice Kolinde Grabar Kitarović, u nedelju u Osijeku...Nekadašnji predsednik Stipe Mesić kaže da misli da je ona u kampanji sama sebi bila najveći neprijatelj, dok su je neki IT stručnjaci zamolili da im ne vređa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.