Izvor: Blic, 15.Mar.2023, 00:50

GAĐALI POLICAJCE KAMENJEM I CIGLAMA Sukobi u Pakistanu zbog hapšenja bivšeg premijera Kana

Pakistanska policija sukobila se danas sa pristalicama bivšeg premijera Imrana Kana kada su državne snage bezbednosti stigle ispred njegove kuće da ga uhapse jer se nije pojavio na sudu pod optužbom za korupciju, saopštili su policija i zvaničnici.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kamenje, cigle, suzavac, pendreci. Zavladao opšti haos FOTO

Izvor: B92, 15.Mar.2023

Pakistanska policija sukobila se sa pristalicama bivšeg premijera Imrana Kana kada su državne snage bezbednosti stigle ispred njegove kuće da ga uhapse...Hapšenje je trebalo da se dogodi iz razloga što se bivši premijer nije pojavio na sudu pod optužbom za korupciju, saopštili su policija i...

Nastavak na B92...

Novi sukob policije i pristalica bivšeg premijera Pakistana koje ga štite od hapšenja

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Mar.2023

Pakistanska policija i pristalice bivšeg premijera te zemlje Imrana Kana sukobili su se i danas ispred njegove kuće u Lahoru.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.