Francuska zaradila 33 miliona evra od kineskog velikodušnog šefa

Izvor: Blic, 11.Maj.2015, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuska zaradila 33 miliona evra od kineskog velikodušnog šefa

Poseta grupe od 6.400 zaposlenih, kojoj je direktor firme platio četvorodnevni odmor u Parizu i Nici, doneće otprilike 33 miliona evra francuskoj privredi.

Milioner i direktor kompanije Tiens Li Đinjuan odlučio je da za 20-godišnjicu preduzeća časti polovinu svog personala vikend turom u Parizu i Nici.

On je rezervisao 140 hotela u prestonici Francuske i u Nici i platio 7.600 voznih karata za svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prepostavljene, a sve u svemu ukupan "ceh" će ga koštati 33 miliona evra.

Luksuzne radnje u Nici su tokom kupovine kineskih turista bile zatvorene za ostale kupce.

Kako prenosi francuski mediji, Li se u Parizu susreo sa francuskim Ministrom inostranih poslova Loranom Fabiusom, opisijući ovaj neobičajen potez jednog poslodavca kao veliki bonus francuskoj ekonomiji.

Zaposleni u kineskoj kompaniji „Tiens", koja slavi 20 godina postojanja, su za uzvrat u hotelskom kompleksu gde su odseli na jugu Francuske napravili telima lanac, pridržavajuci baner sa natpisom „Tienov san je Nica".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Od kineskog velikodušnog šefa 33 miliona evra

Izvor: Capital.ba, 12.Maj.2015, 06:40

PARIZ, PEKING, Posjeta grupe od 6.400 zaposlenih, kojoj je direktor firme platio četvorodnevni odmor u Parizu i Nici, donijeće otprilike 33 miliona evra francuskoj privredi. Milioner i direktor kompanije Tiens Li Ðinjuan odlučio je da za 20-godišnjicu preduzeća časti polovinu svog personala vikend...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.