Izvor: RTS, 02.Dec.2021, 19:31

Francuska, muškarac u kostimu nindže mačem ranio policajke

Dve francuske policajke ranjene su kada ih je napao muškarac obučen u kostim nindže. Napadač je neutralizovan hicima iz vatrenog oružja i u teškom stanju prevezen je u bolnicu.
Policajke su u napadu povređene mačem u gradu Šerburu na severozapadu Francuske, saopštila je lokalna policija, prenosi Rojters.

Prema rečima portparolke policije, nema neposrednih znakova da je terorizam bio motiv napada.
Kako je navela, napadač >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je ukrao vozilo i izazvao nesreću, nakon čega je napao dve policajke koje su bile pozvane na lice mesta, ranivši jednu u lice, a drugu u bradu.
Drugi policajci uzvratili su vatrom iz oružja i pogodili tri puta muškarca u kostimu nindže. On je u teškom stanju prevezen u bolnicu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Obučen kao nindža ukrao auto i samurajskim mačem napao policajke

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Dec.2021

PARIZ - Muškarac obučen kao nindža napao je danas mačem i povrijedio dvije policajke u francuskom gradu Šerburu, a dosadašnji podaci ne ukazuju da je riječ o terorističkom napadu, saopštila je policija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.