Fotka bele ajkule koja je internet hit

Izvor: Mondo, 08.Okt.2014, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fotka bele ajkule koja je internet hit

Nastavnica likovnog iz Nju Džersija igrom slučaja snimila belu ajkulu u akciji. Fotografija koju ćete videti postala pravi hit na društvenim mrežama.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Nastavnica likovnog Amanda Bruer tvrdi da nema nikakvog dara za fotografiju. Ali, fotka koju je snimila u Južnoj Africi, proslavila ju je preko noći.

Fotografija velike bele ajkule u akciji na Amandinom Instagram profilu za 24 sata dobila je više od 350.000 lajkova. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Ona kaže da nije imala vremena brzo da razmišlja kada je videla da se ajkula približava mamcu i otvara čeljust.

"Uzela sam GoPro kameru i samo sam škljocala. Napravila sam nekih 30-ak fotografija", priča ova žena iz Nju Džersija koja je u Južnoj Africi bila sa timom koji izučava život velikih belih ajkula.

Pogledajte fotografiju

Loading

I throw back everyday - today, my favorite #gopro shot from South Africa.

View on Instagram

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.