Izvor: Blic, 20.Mar.2018, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Folk zvezda otkrila zbog čega je njenom ČETVOROGODIŠNJEM SINU bila neophodna STRUČNA POMOĆ (VIDEO)

Otvoreno je pričala o teškom periodu u životu, kada se borila za starateljstvo nad naslednikom Darisom, da bi potom usledila još jedna muka, o kojoj ne voli da priča javno. Zbog čega je poznata bosanska pevačica Selma Bajrami zatražila pomoć stručnog lica za četvorogodišnjeg sina saznajte u videu koji je pred vama, kao i koje druge pevačice i glumice su imale sličnih problema.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MALO KO BI NA OVO PRISTAO Evo na šta je Severina OBAVEZALA Igora posebnim ugovorom (VIDEO)

Izvor: Blic, 21.Mar.2018, 09:17

Poznata hrvatska pevačica udata je za sina folk zvezde Dragana Kojića Kebe, a o njihovoj romansi se prethodnih godina i te kako pričalo. Malo je poznato da su Severina i Igor Kojić potpisali poseban ugovor pri sklapanju braka, kojem mu je ona zabaranila da se meša u njen posao, ali i odvojila njene...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.