Izvor: RTS, 19.Avg.2022, 16:50

Finska premijerka: Uradila sam test na drogu

Premijerka Finske Sana Marin rekla je da je uradila test na drogu nakon što je objavljen video-snimak žurke na kojoj se zabavljala sa prijateljima.
Sana Marin, koja se našla na udaru kritika nakon što je društvenim mrežama počeo da kruži video-snimak na kojem se ona "ludo" zabavlja na jednoj žurki, izjavila je da nikada u životu nije koristila drogu.

"Danas sam uradila test na drogu i rezultati će stići u roku od nedelju dana", >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rekla je Marin na konferenciji za novinare.
Istakla je da njena sposobnost da obavlja svoje dužnosti nije bila smanjena tokom žurke i da bi napustila zabavu da je morala da ode na posao.
Premijerka je ukazala da svaki građanin na izborima može da sudi o njenim postupcima.
"Na izborima, svaki punoletan građanin ima pravo glasa. Svoje zadovoljstvo ili nezadovoljstvo mogu da ispolje na izborima", kaže Marin.
Video-snimci na kojima se vidi Marin koja se zabavlja sa poznatim finskim influenserima i umetnicima počeli su da kruže društvenim mrežama prethodnih dana.
Na snimku premijerka pleše i peva, dok se čuju ljudi u pozadini kako pričaju o kokainu, prenose finski mediji.
Opozicioni političari, ali i oni iz premijerkine vladajuće koalicije, pozvali su je da uradi test na drogu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Finska premijerka se testirala na drogu

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Avg.2022

HELSINKI - Sana Marin, premijerka Finske, izjavila je danas da je uradila test na drogu, pišu svjetski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Finska premijerka uradila test na drogu, a pogledajte je kako đuska sa prijateljima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2022

Rekla je da nikad u životu ništa od psihoaktivnih supstanci nije konzumirala..Finska premijerka Sana Marin izjavila je danas da je uradila test na drogu, nakon što se ranije ove nedelje pojavio video snimak koji pokazuje kako se zabavlja na žurci sa prijateljima...- Danas sam uradila test na drogu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Premijerka Finske nakon objavljivanja snimaka sa žurke: Uradila sam test na drogu

Izvor: Danas, 19.Avg.2022

Premijerka Finske Sana Marin rekla je da je uradila test na drogu nakon što je objavljen video-snimak žurke na kojoj se zabavljala sa prijateljima, piše RTS.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.