Izvor: Blic, 18.Nov.2023, 01:02

Finska od ponoći zatvara 4 granična prelaza sa Rusijom zbog priliva migranata

Finska će od ponoći zatvoriti četiri granična prelaza sa Rusijom, rekli su danas finski zvaničnici, navodeći da to preduzimaju u pokušaju da zaustave povećani priliv migranata. Finska granična služba je navela da će četiri granična prelaza sa Rusijom, od ukupno devet, biti zatvorena za sav saobraćaj do 18. februara, preneo je Rojters.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

IZBILI SUKOBI NA FINSKO-RUSKOJ GRANICI: Hitno zatvorena četiri granična prelaza!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2023

Drama na granici..Finska je od ponoći zatvorila četiri granična prelaza sa Rusijom, a to su već najavili finski zvaničnici, navodeći da to preduzimaju u pokušaju da zaustave povećani priliv migranata...Finska granična služba je navela da će četiri granična prelaza sa Rusijom, od ukupno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.