Filmsko hapšenje uživo: Razbojnici pali u gaćama, policija rasvetlila veliku krađu u Sremčici (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 15.Apr.2017, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filmsko hapšenje uživo: Razbojnici pali u gaćama, policija rasvetlila veliku krađu u Sremčici (VIDEO)

Policija je rasvetlila razbojništvo u pošti u beogradskom naselju Sremčica i uhapsila tri osobe.

Uhapšeni su  A. Đ. (1987) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo i sugrađane Z. A. (1989) i V. A. (1992), zbog postajanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih naprava.Sumnja se da je A.Đ, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << početkom marta ove godine, u pošti u beogradskom naselju Sremčica, uz pretnju pištoljem, oduzeo oko 285.000 dinara. Kod osumnjičenih Z. A. i V. A. je, pretresom stana i drugih prostorija, pronađen pištolj, kao i 202 grama opojne droge marihuane.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pogledajte snimak filmske akcije:

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvojica uhapšena zbog nasilja nad suprugama

Izvor: RTS, 15.Apr.2017

Valjevska policija uhapsila P. N. (1957) iz Valjeva i V. M. (1967) iz Uba, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilje u porodici. . P. N. se tereti da je vređao i fizički nasrtao na svoju suprugu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.