Fatalna nesreća u Diznijevom svetu

Izvor: Blic, 05.Jul.2009, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fatalna nesreća u "Diznijevom svetu"

Radnik u "Diznijevom svetu" poginuo je u sudaru dva voza na jednošinskoj pruzi tematskog parka posvećenog tehnologiji "Epkot", saopštio je zabavni park iz Floride.

Vozač je preminuo na licu mesta, kada se voz kojim je upravljao zakucao u zadnji deo drugog vozila. Spasioci su morali da seku kabinu, ali nisu uspeli na vreme da priđu vozaču. Čovek koji je upravljao drugim vozilom nije povređen, ali je iz predostrožnosti prevezen u bolnicu. Saopšteno je da su bez povreda prošli >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svi koji su bili u vozovima u trenutku nesreće - dvoje radnika i pet putnika.

Do udesa, prve fatalne nesreće u 38-godišnjoj istoriji jednošinske pruge u Diznijevom svetu, došlo je rano ujutru u nedelju, dok su ljudi napuštali park posle velikog vatrometa priređenog zbog Dana nezavisnosti.

Železnica u zabavnom kompleksu je zatvorena posle nesreće.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginuo mašinovođa voza u Diznisvetu (VIDEO)

Izvor: Mondo, 05.Jul.2009

Zabavni park Sveta Volta Diznija (Walt Disney World) saopštio je u subotu da je jedan radnik poginuo u sudaru dva voza u tom kompleksu na Floridi.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.