FOTO: Zastava Islamske države usred Tuzle

Izvor: Radio 021, 21.Avg.2015, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Zastava Islamske države usred Tuzle

Da zastave islamskih terorista u Bosni i Hercegovini nisu retkost ilustruje i snimak obeležja terorističke organizacije koji je vozeći se prema Sarajevu napravio putnik iz Hrvatske u centru Tuzle, prenose "Nezavisne novine".

Zaprepašćeni putnik je, kako svedoči, prolazeći kroz Tuzlu video "crnu zastavu, nalik ISIL-ovoj", nakon čega ga je bilo "strah" da dalje putuje i samo je, kaže, čekao da dođe do Sarajeva. Čovek je iz automobila fotografisao prizor i poslao fotografiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << "Večernjem listu" kome je rečeno da ona pripada islamskim teroristima i to frontu Al Nusra, ogranku Al Kaide u Siriji.

Stejt department je prošle godine objavio da se među deset najtraženijih terorista sveta nalazi pripadnik Al-Nusre, i to radikalni vehabijski vođa iz Gornje Maoče Nusret Imamović za koga je objavljeno da se bori u Siriji i aktivno pomaže nasilni ekstremizam.

Nažalost, zastave terorističkih organizacija u BiH nisu retkost, prenosi banjalučki dnevnik i podseća da se u februaru ove godine u Gornjoj Maoči zavijorila zastava ISIS, dok su na pomoćnim objektima bila i druga obeležja terorista. Zastava terorista zavijorila se i u Ošvama, selu kod Maglaja o kojem se pisalo u kontekstu priče da tu zemljišta kupuju radikalni islamisti i osobe bliske vehabijskom pokretu.

Preko svojih portala, koji su pre nekoliko dana zabranjeni u BiH, Islamska država je ponovno uputila ozbiljne pretnje građanima, podsećaju "Nezavisne novine".

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.