(FOTO) TUGA: 80 dece izginulo u malezijskom avionu!

Izvor: Kurir, 22.Jul.2014, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) TUGA: 80 dece izginulo u malezijskom avionu!

Nasmejana na porodičnim fotografijama, ovo su nevina deca žrtve malezijskog aviona MH17. Na letu je bilo 80 dece, putovali su na letovanje ili u posetu rodbini.

Australijanka Rin Noris ostala je bez troje dece Mo (12), Ivi (10), Otis (8) i njenog oca Nika. Deca su otputovala sa dekom u Evropu, dok su Rin i njen suprug ostali nekoliko dana duže u Amsterdamu.

Među žrtvama su i tri bebe, uključujući i Kela Goes, koja je imala svega 21 mesec i poginula je sa roditeljima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kada su se vraćali iz Holandije, gde su bili u poseti rodbini.

Tes (10) i Liv Trag (8), koji su putovali sa komšijama iz iste ulice Semom (10) i njegovim roditeljima.

Petogodišnji Martin Paulisen i njegova trogodišnja sestra Sri su poginuli sa roditeljima dok su išli u posetu grobu bake u Indoneziji.

Nastradala je i šestočlana porodica iz Malezije sa troje dece starosti između 13 i 19 godina. Britanac Džon Alen (44) poginuo je sa trojicom sinova starosti između 8 i 16 godina.

Cela ova lista je samo deo 298 žrtava koliko ih je bilo na letu MH17. Malezijski avion boing 777 leteo je iz Amsterdama u Kuala Lumpur, a oboren je na istoku Ukrajine.

1. Ivi Maslin (10), 2. Mo Maslin (12), 3. Otis Maslin (8), 4. Liv Trag (8), 5. Sem Vels (10), 6. Tes Trag (10)

Tela poginulih su prevezena u Harkov, odakle će ih preneti u Amsterdam.

(Foto: Daliy mail)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.