(FOTO) A LIČI NA ANĐELA: Ovo dete (12) je uhapšeno zbog ubistava!

Izvor: Kurir, 09.Jul.2015, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) A LIČI NA ANĐELA: Ovo dete (12) je uhapšeno zbog ubistava!

Policija je sa detetom uhapsila i njegovog brata Džamara Miltona (17), kao i Šantajviousa Prajmesa-Vilisa (15), a obojica su optuženi za ubistvo prvog stepena

Džerel Milton (12) je uhapšen skoro 250 kilometara od mesta pucnjave sa smrtnim ishodom, koja se dogodila usred bela dana. Povezuju ga sa ubistvom koje je povezano sa narkoticima u američkom parku.

Dečak je priveden posle dojave iz Minapolisa u Minesoti, koji je udaljen oko 250 kilometara od parka >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Omaha u Nebraski gde je Džemajmel Rej (31), osumnjičeni za dilovanje drogom, upucan usred belog dana.

Policija je sa detetom uhapsila i njegovog brata Džamara Miltona (17), kao i Šantajviousa Prajmesa-Vilisa (15), a obojica su optuženi za ubistvo prvog stepena.

"Svo troje osumnjičenih su imali pištolje. Na licu mesta smo pronašli čaure dve različite vrste pištolja. Njih troje su navodno imali zakazan sastanak sa Rejom, u parku kako bi kupili marihuanu. Upucan je iz blizine dok su pokušali da ga opljačkaju, a preminuo je u bolnici", saopštila je policija.

Šef plicije Baltimora gospodin Klajne kaže da je pucnjava posledica rata bandi:

"Stvarno je šokantno kada sedite u sudnici sa nekim ko još ide u osnovnu školu, a optužen je za ovakav zločin. Nema sumnje da je u pitanju posao bandi", kaže Klajne.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.