Izvor: Blic, 04.Mar.2018, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FILMSKA POTERA Crnogorska policija uhapsila muškarca za kojim je raspisana nacionalna poternica

Kolašinska policija, sinoć oko 23.30 časova, lišila je slobode Beranca I. M. (35), za kojim je raspisana nacionalna poternica, pišu "Vijesti".

Hapšenju je prethodila potera, koja je trajala oko sat i po i koja je, na momente, podsećala na filmske scene. Beranac je bio na mestu suvozača u vozilu, koje je policija zaustavila, zbog provere na novom mostu.

"Tokom provera dokumenata vozača i suvozača I. M. je pobegao iz vozila. Bežao je sat i po, od mosta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uz Taru, kroz naselje oko hotela "Bjanka", gde su ga primetili i meštani, pa zatim dalje kroz grad. Zahvaljujući tome što je ostavljao tragove na snegu, policija ga je, nakon sat i po, pronašla u kući jedne kolašinske porodice. Lišen je slobode i odveden u zatvor u Bijelom Polju na izdržavanje kazne", kazali su "Vijestima" u kolašinskoj policiji.

U poteri za Berancem učestvovalo je desetak službenika kolašinskog Odeljenja bezbednosti (OB). Prema nezvaničnim informacijama I. M. je beranski Osnovni sud osudio na izdržavanje zatvorske kazne zbog krivičnog dela iz oblasti privrednog kriminala.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.