Evropa pod karantinom obeležava Dan pobede; Defile vazduhoplovne flote u Moskvi (VIDEO)

Izvor: OkRadio.rs, 09.Maj.2020, 12:43

Evropa pod karantinom obeležava Dan pobede; Defile vazduhoplovne flote u Moskvi (VIDEO)

U Srbiji i svetu i ove se godine na današnji dan obeležava godišnjica završetka Drugog svetskog rata u Evropi i pobeda nad fašizmom, 9. maj, ali će ovogodišnja, 75, biti obeležena znatno skromnije nego ranijih godina, pošto su u većini zemalja na snazi restriktivne mere zbog epidemije koronavirusa. Dan pobede nad fašizmom obeležen je danas u Moskvi defileom vazduhoplovne flote ruske armije.   Crveni trg u Moskvi su nadletale helikopterske jedinice, izvestio je TAS.   Prodefilovali su helikopteri različitih jedinica ruske armije, od jurišnih, preko transportnih do raketnih i izviđačkih.   Helikopterske jedinice pratili su avioni vojne radarske službe osmatranja i izviđanja, transportni avioni, bombarderi i intendantski...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trifunović: Dužnost nam je da fašizmu stanemo na put (VIDEO)

Izvor: Danas, 09.Maj.2020

Sergej Trifunović, položio je venac na Spomenik oslobodiocima Beograda u ime Pokreta slobodnih građana povodom Dana pobede nad fašizmom kojim se obeležava 75 godina od kraja Drugog svetskog rata.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.