Evakuisan aerodrom u Skoplju

Izvor: Press, 23.Mar.2013, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evakuisan aerodrom u Skoplju

Dojava je stigla preko neregistrovanog telefona oko 14 sati, kada je muški glas rekao - "Bomba Aerodrom Skoplje, bomba Aerodrom Ohrid, alert alert", pre nego što je veza prekinuta, javili su lokalni mediji.
Portparol antiteroristicke jedinice Ivo Koteski je rekao agenciji MIA da ništa sumnjivo nije pronađeno nakon što je pregledana cela zgrada Aerodorma "Aleksandar Veliki", a iste mere su preduzete i na aerodromu u Ohridu.

Policija, međutim, nastavlja istragu kako bi utvrdila identitet osobe koja stoji iza dojave, za koju Ministarstvo unutrašnjih poslova tvrdi da je lažna.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Lažne dojave o bombama u Skoplju i Ohridu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Mar.2013

Aerodromi u Skoplju i Ohridu evakuisani su danas nakon dojave o postavljenoj bombi, za koju se nakon pretrage ispostavilo da je lažna. Dojava o bombi primljena je danas oko 14.00 časova. Međutim, ništa sumnjivo nije pronađeno nakon što su u potpunosti pregledane zgrade aerodroma u Skoplju i...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.