Erdogan rekao da nema rak

Izvor: Glas javnosti, 20.Jan.2012, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erdogan rekao da nema rak

ISTANBUL - Turski premijer Redžep Tajip Erdogan izjavio je da ne boluje od raka pošto je nedavna operacija izazvala sumnje u vezi s njegovim zdravljem.

"Ne, nemam rak", rekao je Erdogan dnevniku Posta. Turski premijer objasnio je da su mu operisani polipi na crevima, ali da nisu otkriveni tragovi kancera.

On je takođe kazao da nije tražio da se ta operacija krije. "Izašao sam oko 19 ili 20 časova sasvim normalno i otišao u bolnicu. Svako je mogao da nas vidi", dodao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << turski premijer.

Erdogan (57) je operisan 26. novembra 2011. u Istanbulu, a pošto se duže vremena nije vraćao na posao, ljudi su počeli da se raspituju za njegovo zdravstveno stanje. On se vratio na posao 13. decembra.

Erdogan je lider partije Pravde i razvoja koja je na vlasti u Turskoj od 2002. godine.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.