Erdogan kurdskim militantima: Bićete uništeni

Izvor: RTS, 17.Dec.2015, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erdogan kurdskim militantima: Bićete uništeni

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan rekao je da će kurdski militanti biti uništeni u intenzivnoj borbi u kojoj je ubijeno 25 Kurda za dva dana.
Iako su tradicionalno orijentisani na područja koja nisu urbana, pripadnici Radničke partije Kurdistana su prethodnih godina pomerili fokus delovanja ka gradovima na jugoistoku.

Erdogan je rekao da će se operacije nastaviti dok područje ne bude >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << "očišćeno" od militanata i dok njihova skloništa ne budu uništena.
"Bićete uništeni u tim kućama, zgradama i kanalima koje kopate", poručio je Erdogan militantima i istakao da će snage bezbednosti nastaviti borbu dok ne bude uspostavljena atmosfera mira.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.