Erdoan: Turska spremna na akciju protiv Haftara

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Jan.2020, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erdoan: Turska spremna na akciju protiv Haftara

Turska se neće suzdržati od "davanja lekcije" vođi libijskih snaga na istoku zemlje Kalifu Haftaru, ako nastave da napadaju međunarodno priznatu vladu u Tripoliju, rekao je turski predsednik Redžep Tajip Erdoan dan nakon neuspeha mirovnih pregovora dve suprostavljene strane u Moskvi. U govoru je turski predsednik naglasio da je "pučista Haftar pobegao" iz Moskve, nakon pregovora u kojima je učestvovao i premijer vlade u Tripoliju Fajez al-Seraj. "Ako se napadi...
Pogledaj vesti o: Tripoli

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Erdoan: Turska će pružiti lekciju Haftaru ako nastavi napade

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jan.2020

ANKARA - Turska se neće suzdržati da "pruži lekciju" Kalifu Haftaru, komandantu snaga istočne Libije, ako nastave napade na međunarodno priznatu vladu, izjavio je danas predsednik Turske Redžep Tajip Erdoan.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.