Emirati uskoro dobijaju ministra za SREĆU

Izvor: Blic, 09.Feb.2016, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emirati uskoro dobijaju ministra za SREĆU

Vlada Ujedinjenih Arapskih Emirata dobiće Ministarstvo za sreću, čiji će zadatak biti konsolidacija svih planova države, njenih programa i politike, kako bi društvo bilo srećnije.

Šeik Rašid bin Mohamed Al Maktum, vladar Dubaija i premijer UAE, navodi kako je cilj novog ministarstva "da radi na stvaranju socijalnog dobra i zadovoljstva", prenosi britanska televizijska mreža Bi-Bi-Si (BBC).

Vlada UAE biće bogatija i za Ministarstvo za versku trpeljivost, koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će se zalagati za slogu među pripadnicima raznih konfesija, kao glavnu vrednost emiratskog društva.

VEROVALI ILI NE Ova zemlja ima ministarstvo za SREĆU

Formiranje novih ministarstava deo je velike reorganizacije vladajućih struktura u UAE.

- Vlada mora biti fleksibilna, potrebna su nam ministarstva koja mogu da se nose sa izazovima i ostvare anbicije našeg naroda - rekao je šejk Al Maktum.

Vlada UAE najavila je formiranje Nacionalnog saveta za mlade.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.