Eksplozija u tržnom centru u Rusiji

Izvor: S media, 22.Jan.2011, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija u tržnom centru u Rusiji

Najmanje tri osobe su povredjene usled eksplozije koja je prouzrokovala požar u jednom tržnom centru u gradu Ufa na jugozapadu Rusije, saopštili su ruski zvaničnici.

Kupci su evakuisani, a vatrogasci se bore s plamenom, u prostranom tržnom centru na pet spratova, u kome su smeštene radnje, restorani i noćni klubovi, u prestonici republike Baškirije, koja ima brojnu muslimansku populaciju.

"Tri osobe su povredjene, a drugi i treći sprat gore", izjavio je portparol >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << regionalnog ministarstva za vanredne situacije Oleg Zugev za agenciju RIA Novosti, a preneo Rojters.

Zvaničnik ministarstva za vanredne situacije je ranije rekao da postoji opasnost da se krov zgrade sruši.

Uzrok eksplozije, za sada, nije poznat.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.